Receptek arrow Mandu



Mandu

Jótékony hatásai:

 

-          Sok növényi fehérjét tartalmaz

-          Zsírszegény

-          Magas a tápértéke, viszont alacsony a kalóriatartalma

-          A szójababban lévő lecitin serkenti az agy működését és fiatalkorban az agy működését

-          Magas a kálcium, kálium és foszfor tartalma

 

 

Összetevők:

-          Hús

-          Szójabab fehérje (soybean curd)

 

Elkészítési módok:

 

-          Sült mandu

-          Gőzölt mandu

-       Levesbe való mandu


Súly: 0 font
Egységár (darab): 0 Ft (27 % áfával)




Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt errol a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.


Talán ez(ek) a termék(ek) is érdeklik Önt:

Shin ramyun
Shin ramyun
550 Ft
Neoguri hot
Neoguri hot
500 Ft




Kosár tartalma

Ugrás a kosárhoz
Jelenleg üres a bevásárlókosara.
teapot.jpgA teaivás szertartás, ha azzá teszed, így önmagában is relaxációs folyamat. Elkészítése, elkortyolása, vagy a teázás közbeni beszélgetés, megpihenés az idő megállítása néhány gazdag percre?.
Folytatás...
 
gohan.jpgA rizs szénhidrát, melynek a napi egyensúly megtartásához 50-60 %arányban kell részt vennie a táplálkozásban.
Folytatás...
 
asian_food.jpgA keleti konyha ugyanazt a célt szolgálja, mint összességében a keleti életforma, tudatos egészségőrzést. A természettel összhangban csak a természet mozdulataiban lehet élni? ilyen mozdulat az étkezés.
Folytatás...
 
Az ázsia nőknél alacsonyabb a csontritkulás okozta csonttörések száma, pedig kisebb testalkatúak és kevesebb tejterméket,kálciumot fogyasztanak.
Folytatás...