Csontritkulás PDF Nyomtatás Email
Az ázsia nőknél alacsonyabb a csontritkulás okozta csonttörések száma, pedig kisebb testalkatúak és kevesebb tejterméket,kálciumot fogyasztanak. Egyes ázsia országokban, ahol az emberek sok szóját (pl. Japánban) fogyasztanak, alacsonyabb a csontritkulás okozta csonttörések száma, pedig kisebb testalkatúak és kevesebb tejterméket,kálciumot fogyasztanak. Sok szakember tartja a rák kialakulása egyik fő tényezőjének a kismértékű gyümölcs és zőldségfogyasztást. A rákveszély csökkentésében úgy tűnik nagy szerepe van bizonyos ételek fogyasztásának.  A teafogyasztás szintén segíthet. Állatkísérletek eredményei bizonyitják, hogy a zöld tea megakadályozza a tüdöben, májban és a vastagbélben a daganatképződést.
 
< Előző   Következő >

Kosár tartalma

Ugrás a kosárhoz
Jelenleg üres a bevásárlókosara.
teapot.jpgA teaivás szertartás, ha azzá teszed, így önmagában is relaxációs folyamat. Elkészítése, elkortyolása, vagy a teázás közbeni beszélgetés, megpihenés az idő megállítása néhány gazdag percre?.
Folytatás...
 
gohan.jpgA rizs szénhidrát, melynek a napi egyensúly megtartásához 50-60 %arányban kell részt vennie a táplálkozásban.
Folytatás...
 
asian_food.jpgA keleti konyha ugyanazt a célt szolgálja, mint összességében a keleti életforma, tudatos egészségőrzést. A természettel összhangban csak a természet mozdulataiban lehet élni? ilyen mozdulat az étkezés.
Folytatás...
 
Az ázsia nőknél alacsonyabb a csontritkulás okozta csonttörések száma, pedig kisebb testalkatúak és kevesebb tejterméket,kálciumot fogyasztanak.
Folytatás...